home > Ons digitaal aanbod

Hoe je digitaal werkt, met je vertrouwde methodes

Bij al onze methodes is digitaal materiaal beschikbaar. Hieronder zijn een aantal methodes en hun digitale beschikbaarheid weergegeven.

Staal

Staal is visueel en motiverend. De vele filmpjes in de digibordsoftware maken van de instructie echt een feestje. En de kinderen oefenen in de oefensoftware gemotiveerd verder op hun eigen niveau. Is er niet voor ieder kind een apparaat beschikbaar? Geen probleem, een sessie duurt slechts 15 minuten. Ze kunnen elkaar dus snel afwisselen.

Taal actief

De speelse en gevarieerde oefeningen en een duidelijke stapsgewijze opbouw zorgen voor een solide basis. En de software voor de kinderen past uitstekend bij de vakdidactiek. Zo is er bij de oefensoftware van spelling een fonologische (auditieve) benadering. Want daar leren kinderen het meest van.

Naut 2

Met de nieuwste versie van Naut bepaalt u zelf hoe digitaal u werkt. Software voor het digibord, voor verwerken en toetsen en er is ook een digitale handleiding beschikbaar. 100% digitaal is dus mogelijk. Maar een combinatie met boeken kan ook. U werkt met dezelfde leerlijnen, didactiek en organisatie dus tussentijds wisselen tussen papier en digitaal is ook mogelijk. U bepaalt!

Argus Clou Natuur en techniek

Zaakvakkenonderwijs moet behalve motiverend ook effectief zijn. Met Argus Clou Natuur en techniek werkt u met beproefde leerlijnen, didactiek, organisatie, instructie en begeleiding zoals u gewend bent. Met software ter ondersteuning van de instructie, voor verwerken en toetsen ligt volledig digitaal werken binnen handbereik. De voordelen van digitaal werken plús de zekerheid van een beproefde zaakvakkenmethode: dat is digitaal werken met Argus Clou.

Brandaan 2

Met de nieuwste versie van Brandaan bepaalt u zelf hoe digitaal u werkt. Software voor het digibord, voor verwerken en toetsen en er is ook een digitale handleiding beschikbaar. 100% digitaal is dus mogelijk. Maar een combinatie met boeken kan ook. U werkt met dezelfde leerlijnen, didactiek en organisatie dus tussentijds wisselen tussen papier en digitaal is ook mogelijk. U bepaalt!

Argus Clou Geschiedenis

Zaakvakkenonderwijs moet behalve motiverend ook effectief zijn. Met Argus Clou Geschiedenis werkt u met beproefde leerlijnen, didactiek, organisatie, instructie en begeleiding zoals u gewend bent. Met software ter ondersteuning van de instructie, voor verwerken en toetsen ligt volledig digitaal werken binnen handbereik. De voordelen van digitaal werken plús de zekerheid van een beproefde zaakvakkenmethode: dat is digitaal werken met Argus Clou.

Meander 2

Met de nieuwste versie van Meander bepaalt u zelf hoe digitaal u werkt. Software voor het digibord, voor verwerken en toetsen en er is ook een digitale handleiding beschikbaar. 100% digitaal is dus mogelijk. Maar een combinatie met boeken kan ook. U werkt met dezelfde leerlijnen, didactiek en organisatie dus tussentijds wisselen tussen papier en digitaal is ook mogelijk. U bepaalt!

Pluspunt

De nieuwste versie van Pluspunt is ook volledig digitaal te gebruiken. De leerlijnen, didactiek en organisatie zijn zoals je gewend bent. Door het toepassen van concreet handelen, zoals dat kinderen geld uit een portemonnee moeten halen, wordt de meerwaarde van digitaal nog duidelijker!

Wereld in getallen

Volledig digitaal werken, dat is mogelijk met de meest gebruikte rekenmethode. Voor elke lesfase is namelijk digitaal lesmateriaal beschikbaar. Zo bespaar je nakijktijd en optimaliseer je leerresultaten. Digitaal oefenen kinderen nog meer dan op papier. Bovendien kunnen ze zelf dingen doen: zoals bij klokkijken zelf de cijfers van de klok verzetten.

Argus Clou Aardrijkskunde

Zaakvakkenonderwijs moet behalve motiverend ook effectief zijn. Met Argus Clou Aardrijkskunde werkt u met beproefde leerlijnen, didactiek, organisatie, instructie en begeleiding zoals u gewend bent. Met software ter ondersteuning van de instructie, voor verwerken en toetsen ligt volledig digitaal werken binnen handbereik. De voordelen van digitaal werken plús de zekerheid van een beproefde zaakvakkenmethode: dat is digitaal werken met Argus Clou.

Functionaliteiten komen samen

Alle lesonderdelen en de daarbij behorende digitale leermiddelen sluiten naadloos aan op elkaar: instructie, verwerken, oefenen en toetsen. Dat is wel zo gemakkelijk.